Den røde tråd 2015

Som konferansier skal Ivar "Ravi" Johansen ta oss gjennom Sigridkongressen 2015. Om han gir oss følelsen av å være "Dødsøt" eller en "Utadæsjælåplevelse" vet vi ikke ennå.

Men det er Unik, sta og stolt som er årets røde tråd for dagen. Hvor ofte kjenner du på at du er unik? Solveig Melkeraaen skal lære oss å gi litt mer faen. Unik er å være god nok. Stahet sier noe om at man vil noe og står i det man tror på! ”Æ har rett” er tittelen når Trine Lise Olsen skal ta oss gjennom sin oppvekst som barnehjemsbarn. Anmelderne roser forestillingen som modig, sår og morsom. Når var du stolt sist og turte å si det høyt? Vi er stolt av at Milad Mohammadi, som er en av Sveriges mest populære og inspirerende foredragsholdere, kommer til oss. Han hevder "Like barn leker best, men ulike barn finner på de morsomste lekene". 

Tenk på ordene unik, sta og stolt. Ordene er sterke sammen og hver for seg. Vi er sikre på at Sigrid på Sandnes var både unik, sta og stolt, og vi ønsker å hedre henne gjennom våre konferanser. Vi ønsker også at du skal bruke de tre ordene oftere for å hedre deg selv og andre.