Knallprogram for årets Sigridkongress

 

SIGRIDKONGRESSEN 2011 – 11. februar i Stamneshallen

Stikkord: Livsglede – energi – muligheter

 

Konferansier Truls Svendsen:

Tromsøværingen Truls Svendsen er kjent som en blid og engasjert profgramleder og TV-personlighet. Gjennom programmer som ”Kroppen” og ”E6” uttrykker han stor arbeidsglede, og har sjarmert seg rett inn i de norske hjertene Svendsen er snart klar med nytt programkonsept på TV2.  

(Foto: Plan B management)

Anne Meek:

 

Gir og henter energi fra kulturelle aktiviteter – noe vi andre på Helgeland er så heldige å nyte godt av gjennom for eksempel Fyret. Har brakt en dimensjon til scenekunsten på Helgeland som vi ikke hadde før.  

 

Marit Hætta Øverli:

Er samisk artist og joiker. Hun er en person som ser muligheter og skaper aktivitet – fpor eksempel gjennom å få delfinalen i Grand Prix til Alta. En som inspirerer andre, en engasjert person som lett sier ja og derfor har opplevd mye. Hætta Øverli er prosjektleder/arrangementsansvarlig for kulturprosjekter i Origo.

 

Lokal mat: Siri Stabbforsmo: Lokal grunder og medlem i Nordlandsmat.

Dette er selvfølgelig bare den spede begynnelse. I tiden frem mot kongressen vil det stadig bli knyttet kontakter med nye og spennende foredragsholdere. Følg med!

 

Sigridkongressen: Ideell stiftelse, femte året, nytt av året: Plassbestilling. De første radene er nummerert.  Kommer tidligere ut med billettene enn før. De som vil ha stand kan ta kontakt.

 

Tips til bedrifter: Billett er en ypperlig julegave til ansatte – sett av datoen nå.