Bertel Bertelsen og Morten Horn

To av bandmedlemmene i Publiners skal være konferansierer og vil geleide oss gjennom programmet på Sigridkongressen. Det blir små historier og litt musikk, og Sigridkongressen lover god stemning.

Morten og Bertil er i slekt, og har spilt sammen i Publiners i over 25 år. Begge gleder seg veldig til å være konferansierer på Sigridkonferansen, og med den felles bagasjen de har med seg vil det være naturlig at det kommer noen historier og kanskje musikalske innslag i løpet av denne dagen.

Morten R. Horn er født på 60-tallet og har vært musiker store deler av sitt liv.

Siden slutten av 90-tallet har han vært gitarist og låtskriver i bandet Publiners. Etter jobbkarriere som distriktsmusiker, pedagogisk leder og styrer i barnehage, har han vært leder av stiftelsen Kulturcompagnet i Brønnøysund siden 2019 og dermed festivalsjef for Rootsfestivalen. Morten er Helgelandsentusiast, ivrig friluftsmann, forkjemper for smådriftsfordeler og fluefisker.

Bertil Bertelsen er født på 70-tallet, og har også vært musiker store deler av livet sitt. Han er også medlem i Publiners der han spiller flere instrumenter, og har også bidratt med en god del låtskriving. Bertil bor i Bodø og er utdannet lærer, men har etter mange år i skolen tatt en del videreutdanning og har vært seksjonsleder for Ung Kultur i Bodø kommune, mens han per nu er rektor ved kulturskolen i Bodø. Som en kuriositet å nevne ga han ved en anledning samlivsråd til KK, og burde dermed være kvalifisert til Sigridkonferansen. 

margit.langseth@gmail.com
(+47) 90 11 72 15